picaklein3

Over

Over terBeke.org

terbeke.org bestaat sinds september 2002. De site al langer. Van 1998 tot 2002 draaide hij al op de studentenserver van SBIT op de Katholieke Universiteit Brabant. Tot op heden heb ik de site eigenlijk altijd gebruikt als portal naar mijn andere sites (Ids Postma fansite, Koen Verweij fansite, schaatstoto en super11) met af en toe eenblogje. Dat wil ik nu veranderen. Vanaf medio 2013 heb ik de site omgebouwd tot een foto blog.

Waarom een fotoblog? Met een smartphone met camera continu bij de hand, een spiegelreflex voor de wat spannendere foto’s, een verre reis per jaar, een fotoarchief en de weekenden vrij wil ik mijn creativiteit via de site ¬†proberen te laten zien aan de wereld. Verwacht dus veel blogs met slechts 1 foto (via instagram of Flickr, zo af en toe een foto album of een geschreven blog.

picaklein3Over Reinier 
Hier een paar steekwoorden die mij beschrijven en waarover je dus zaken kunt verwachten op terBeke.org:

Schaatsen, Festivals, Reizen, Idiote landen bezoeken, Sporten, Familie en vrienden, Bankhangen, Sport kijken, Fotografie, Ketenmanagement, Cabaret, Terrasje pakken, Genieten, Snookeren, Bakkie Koffie, Humor, Organisatie Super11, Webmaster koenverweij.org, Biertje maar ook een wijntje, Rustig, Lekker koken, Zon, Schouwburg, TV Series, Nieuwsvolger, Werken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *